Det gjøres ved å høyreklikke på hvert ikon der og velge «Løsne fra oppgavelinjen». Først når den er helt tom fester jeg favorittnettleseren min der, og sammen med Utforskeren teller oppgavelinjen dermed kun to faste beboere.

hvordan oppdateringsdrivere nvidia

Vi anbefaler som sagt harddiskprodusentens eget verktøy, så det første du Skjermkort å laste ned må gjøre, er å finne ut hvilken harddisk som sitter i PC-en. Det kan du for eksempel finne i «Diskstasjoner» under «Enhetsbehandling» i Windows, eller i BIOS. Ofte finner du et modellnummer, og et nettsøk på dette gir deg raskt svar på hvilken produsent det er snakk om. Vi anbefaler sistnevnte, og at du deretter velger CD image.

Finne Og Installere Drivere

Denslags tull spiser maskinkraft samlet når det blir mange “syklustyver” nok. Det er helt unødvendig, og er noe som Microsoft får skylde for, helt urettmessig. En mulighet med et OS er jo også å legge inn en virtuell maskin som du bruker til surfing og synkronisering av alle mulige og umulige enheter.

I appen kan du se alle eiendeler som er synlige for bedriften din – som verktøy og utstyr. Nye drivere kan forbedre yteevnen til en maskinvareenhet siden de nyeste teknologiske fremskrittene fra produsentens side blir en del av den oppdaterte driveren. Disse nye drivene gjør at datamaskinen, eller mer datamaskinens operativsystem, kan kommunisere effektivt med maskinvareenhetene slik at disse så igjen kan utføre det vi ber datamaskinen om å gjøre, f.eks. Noe så «enkelt» som det å skrive ut tekst eller bilder på et stykke papir. Når du kjøper et operativsystem, som for eksempel Microsoft Windows 10, så inneholder operativsystemet allerede en rekke innebygde drivere. Hvis du så senere investerer i en ny type maskinvare som ikke støttes av operativsystemet, blir du nødt til å installere nye maskinvaredrivere.

Få Mer Ut Av Startmenyen I Windows 10

Eksterne stasjonære HDD-er derimot, trenger permanent lagringsplass i CPU ’en. I forlengelsen avhenger deres portabilitet av hvor enkelt du kan flytte hele skrivebordet. Eksterne harddisker trenger vanligvis USB-kabler for å slå dem på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *